PROFIEL


"Na mijn studie Commerciële Dienstverlening (Reclame, PR & Marketing) afgerond te hebben, heb ik 12 jaar gewerkt bij de Gemeente Rotterdam. Ik ben gestart als administratief medewerker en heb mij ontwikkeld tot secretaresse van wethouders en plv. secretaresse van de burgemeester. Daarbij verzorgde ik alle reizen voor het college van B&W en verzorgde ik verschillende rapportages die aan de burgers werden voorgelegd via de media. Ondertussen kon ik mijn opgedane studiekennis goed gebruiken bij de verschillende events die georganiseerd werden binnen de Gemeente Rotterdam. Een van de mooiste events waar ik deel van heb uitgemaakt, is de organisatie van het huwelijksfeest van toenmalig Prins Willem Alexander en Prinses Maxima. Dat was meteen ook het event waar ik letterlijk in het diepe ben gegooid en uiteindelijk met logisch en creatief denken iets moois heb kunnen neerzetten met het team dat was samengesteld voor dit event. De opgedane ervaring heb ik goed weten te gebruiken bij de vele andere events o.a. Volvo Ocean Race, Tour de France en de G4-burgemeestersconferentie waaraan ik heb meegewerkt. Hierdoor heb ik ook mogen functioneren als gastvrouw en host bij verschillende evenementen.

Op een gegeven moment heb ik een passie van mij opgepakt en dat was: mensen mooier maken dan ze van nature al zijn (als visagiste en haarstyliste). Tegelijkertijd met mijn werk bij de Gemeente Rotterdam ben ik een tweetal opleidingen gaan volgen in de beautyindustrie om zo mijn eigen onderneming te starten die ik jaren heb voort kunnen zetten tot ik mijn doelen had bereikt. Van nature ben ik een ontdekker en op zoek naar uitdagingen. Een van de uitdagingen resulteerde in een wedstrijd op TV waarbij ik meedeed voor de titel van "Beste visagiste van Nederland". Deze wedstrijd heeft veel deuren voor mij geopend en daarmee ook de modellenwereld. Ik leen mijn gezicht en mijn lach voor bedrijven, en als model "with clothes on" vermaak ik me uitstekend. Al jaren ben ik een van de gezichten van grote Nederlandse bedrijven o.a. de RabobankNSAlbert Heijn en op dit moment van het grootste overdekte winkelcentrum in Nederland. Door mijn veelzijdige ervaring kreeg ik de kans om columniste te worden van een maandblad waarin ik mijn visie kan schrijven op het gebied van o.a. lifestyle, maatschappelijke uitdagingen, maar ook over bekende artiesten en onbekenden die ik graag een kans wil geven om zich te profileren.

Recentelijk heb ik een aantal jaren gewerkt bij de Rijksoverheid als directiesecretaresse en was ik de rechterhand van een aantal directieleden. Wat ik voornamelijk van hun begreep is dat zij mijn harde werken, ondernemersschap en dienstverlening ontzettend waardeerden. Dit resulteerde in goede werkrelaties en referenties. 

Ik ben graag bezig met het creëren en ontwikkelen van nieuwe plannen en kom in het veld beter tot mijn recht. Op (inter)nationaal niveau met mensen samenwerken, stimuleren en inspireren om talenten te ontplooien is een passie. Ook zit verbinden en netwerken in mijn systeem en kan ik op deze wijze krachten bundelen tussen verschillende mensen. Hierbij heb ik veel gehad aan mijn later gevolgde managementopleidingen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich allemaal betrokken voelen en stimuleer ik graag de initiatieven die voor mij een voorbeeld vormen.

Waar er problemen zijn, zoek ik naar oplossingen en daar waar het minder gaat, probeer ik hoe dan ook met een positieve gedachte een draai te geven aan een probleem. Ik probeer uit alles een les of een ervaring te halen en die ten goede te brengen bij een samenwerking en mijn eigen ontwikkeling."