DREAMZWORLD 


DreamzWorld komt elke maand uit en wordt verspreid over heel Nederland. Met een bereik van ca. 15.000 exemplaren waarin verschillende topics en evenementen besproken worden, van Nederland tot aan de andere kant van de wereld, is dit blad voor iedereen een must. 

In dit blad schrijf ik over van alles en nog wat bijvoorbeeld over mijn ervaringen/zienswijze in het leven...maar de laatste tijd interview ik veel opkomende talenten. Waarom? Omdat ik vind dat iedereen wel een platform verdient als ze goed zijn en hard werken. Uiteindelijk: "Every artist was once an amateur". Neem dat in je op en begrijp wat er staat...

Mocht je vragen hebben of iets waar je het over wil hebben dan kun je via contact een berichtje sturen.

Enjoy and sweet Dreamz, Rosita 


- DREAMZWORLD FEBRUARI 2017 -


De nieuwe Dreamz World is bijna uit!

Dreamz World zocht Caza op voor een diepte interview. Wie is deze opkomende artiest die in samenwerking met Murda, Ronnie Flex, FMG, Jebroer, Jonna Fraser & Josylvio samenwerkingen voor elkaar kreeg waar andere artiesten heimelijk van dromen. Daarnaast weet Caza met producers samen te werken die al dikke hits achter hun namen hebben staan. Lees het interview binnenkort in DreamzWorld!

Tevens is mijn eigen Valentijnsartikel met als titel: "Valentijnsdagsommetje by Rosita" te lezen en hoe de "making" is gegaan van de videoclip "Dans als een Surinamer". Door Top Notch is de teaser uitgebracht op hun facebookpagina en met 8 uren achter de rug heeft de teaser al meer dan 36.000 weergaven gehad in een paar dagen.

De release is tot stand gekomen door Patrick Tevreden, Serry Schenkers en Afu Sensi en geproduceerd door Quintin Schenkers. In de clip komen een aantal bekenden voor zoals, Fernando Halman, Jeffrey Spalburg, Segio IJssel en Edgar Bugru Burgos...ehm en ik deed ook mee :)

Wat was het een gezellige boel! ...en ja inderdaad...na afloop hebben we alles opgegeten en is "Noltie"' van FC kip ervandoor gegaan met onze "kippetjes".

Op zondag 29 januari 2017 presenteert Sranan Gowtu drie nieuwe verzamel-albums van de klassieke Surinaamse artiesten Iwan Esseboom & the Funmasters, Master Blaster & Sukru Sani in Paradiso!!

Tickets kunnen besteld worden via: www.paradiso.nl

Enjoy!!

Fotocredits: Michael Antunis

 


- DREAMZWORLD JANUARI/DECEMBER 2016 - 


- DREAMZWORLD SPECIALE GLOSSY NOVEMBER 2016 -


"DE GLOSSY VAN DREAMZWORLD IN HET KADER VAN 41 jaar ONAFHANKELIJKHEID VAN SURINAME IS UIT!!!"

"Helaas heb ik vorig jaar (2015) niks geschreven over Suriname. Dit jaar moest ik het wel goed maken!""In deze prachtige glossy van meer dan 80n pagina's heeft een ieder iets geschreven over Suriname, maar zijn er ook interviews afgenomen van Patrick Tevreden, Edgar Bugru Burgos en Juniors van Suriname. De interviews waren ontzettend leuk om te doen! Vooral het interview met Edgar...supergezellig!"

Lees de interviews in DreamzWorld: www.dreamzworld.nl.

 

- DREAMZWORLD OKTOBER 2016 -


SO YOU THINK YOU KNOW DANE? DANSXL

TIJDENS FRESH ORGANISEREN CREATIEVE GEESTEN HÚN AVOND VOOR HÚN PUBLIEK. DANE BADAL HEEFT DEZE EDITIE DE TOUWTJES IN HANDEN

Dane geeft je een kijkje in zijn leven als moderne danser en hiphopper met Hindoestaanse/Surinaamse roots.Hij is begonnen met hiphop dansen als freestyler en battlelaar. Hij focuste zich op de stijl popping. In Rotterdam rondde hij de opleiding Dance af aan Codarts, waarna hij stage heeft gelopen bij Bos Theaterproducties in de dansvoorstelling LOUD! van choreografen Lloyd Marengo, Vincent Vianen en Ed Wubbe. Ook was Dane te zien in de musical West Side Story van Theatergezelschap Aachen en zat hij bij de laatste acht dansers van So You Think You Can Dance (2015). Vorig seizoen speelde Dane in 100% Selfmade, een coproductie van Maas theater en dans en DOX. Een voorstelling over stoere gasten, van oorsprong breakers, die zich verdiepen in de wereld van de dans. Dit seizoen is hij te zien in Liefde XL en Liefde, werktitel.

Op 7 oktober zal hij optreden in het Maastheater. Wees erbij en laat je betoveren door zijn geweldige dans!

Voor meer info en tickets kun je terecht op de website: www.maastd.nl/dane-badal


Blazin' Beatz

En daar sta je dan op Milan Summer Festival en kom je deze twee dames tegen die de boel met hum "trommel"op zijn kop zetten en voor de stand van DreamzWorld iedereen bijelkaar dansen. Reden genoeg om deze twee meiden een plekje te geven in DreamzWorld.

Blazin' Beatz bestaat uit 2 jonge meiden. Shivani Tjikhoeri (studente) uit Zoetermeer, 21 jaar oud en Kajal Bhaggoe(studente) uit Rotterdam, 19 jaar oud. Eigenlijk kan ik niet anders zeggen dan dat jullie ze moeten boeken voor als je een grote entrance wil neerzetten...iets verassends!

Mocht je meer van ze willen zien dan kun je ze volgen via facebook: Blazin' Beatz

De dames zijn ook te boeken voor feesten en evenementen: 06-45 56 08 33.

Ik ben uiteraard benieuwd naar wat de dames triggerd om dit te gaan doen...dus wie weet wat je nog meer over ze gaat horen. Ik blijf ze volgen.

Sweet dreamz, Rosita Timal


 


- DREAMZWORLD SEPTEMBER 2016 - 


De zomer is al gaande en de festivals komen en gaan. Dit jaar stond ik samen met DreamzWorld op het Milan Summer Festival. Wil jij de indrukken meekrijgen van Milan Summer Festival? Binnenkort komen de filmpjes en foto's online. Daarvoor gaan we eerst nog het interview plaatsen met Steffen Morrison en nog een tweede artikel met Ashna Changoer. 

Houdt de interviews en alle insides in de gaten. There 's more to come!

 


DE EP LAUNCH VAN STEFFEN MORRISON ZIT ER AAN TE KOMEN! "BE PREPARED TO ROCK IN PARADISO THE 13TH OF SEPTEMBER"


....en natuurlijk blijf ik je nieuwsgieriger maken naar alles wat mij bezig houdt. 

In 2011 maakte Steffen Morrison een Tune die viral is gegaan toen het merk REEBOK hem vroeg zijn tune te gebruiken voor de REEBOK commercial en wat er daarna gebeurde, lees je heel snel in DreamzWorld. Deze allround zanger die een krachtige stem heeft waar menig man letterlijk van staat te shaken kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan.

De komende maanden staat Steffen op verschillende podia in Nederland en zal de release van zijn single in september plaatsvinden. Stay tuned!

 


Ashna Changoer uit Suriname aankomende maand ook in DreamzWorld!

Jack Algoe, Vinay Kamta en ons Surinaamse talent Ashna Changoer die samen met Conchita Berggraaf een prachtig combinummer heeft neergezet: Zara Chehra/Thinking out Loud. Deze maand gaan we Ashna niet alleen op haar muzikale gebied leren kennen, maar ook persoonlijk. Inmiddels is Ashna terug in Suriname en heeft inmiddels in het voorprogramma van J├Ârgen Raymann gestaan staan op 10 augustus 2016 in Suriname.

This lady rocks!

De heren van AMB (Jack Algoe en Vinay Kamta) worden op de voet gevolgd door DreamzWorld die de ene samenwerking na de andere voor elkaar krijgen. Deze keer met Ashna Changoer waar ze met het nummer "Tere Bin" alvast een kleine scoop geven van hun aankomende samenwerking. Bekijk en luister hier de volledige clip van "Tere bin"!

En daar waar beide heren flink doorwerken tot in de late uurtjes met musiceren is Jack Algoe dit jaar ook nog eens de host van het Milan Summer Festival geweest.

Grappig en talentvol...Hoe doet ie dat toch? Dit vraagt naar meer...


Nog meer interviews lezen zoals die van Rolf Sanchez kijk dan op www.dreamzworld.nl en bekijk de teaser.

By(e) Rosita - DREAMZWORLD AUGUSTUS 2016 -
Verkiezing "Leukste kapsalon van 2016"...and the winner is...

Een spontaan bezoekje gebracht aan 1 van de de kapsalons die heeft meegedaan aan de Verkiezing "Leukste kapsalon van het jaar 2016".

Het was een hectische dag voor iedereen en de zaak zat lekker vol. Het was dus improviseren, maar wel ontzettend leuk.

UPDATE: HAIR HOUR is de winnaar geworden in de regio Rotterdam

 


- DREAMZWORLD JULI 2016 -


Singh D. en Authentic Music Beats - "Music brings people together"

Lees hoe deze heren hun dromen uit laten komen door hun krachten te bundelen. Het DreamzTeam blijft ze op de voet volgen. Wil jij meer weten over deze heren blijf ze dan volgen via DreamzWorld en via hun Facebookpagina.

Klik hier of op de foto om meteen naar het artikel te gaan en benieuwd naar het eerste gezamenlijke nummer van deze heren klik dan op de link: Dil mera dil

klik hier

 


- DREAMZWORLD JUNI 2016 -


Rolf Sanchez

"Dromen kunnen uitkomen als je er zelf in gelooft en daar waar de wegen er niet meer heen leiden kun je je eigen wegen maken. Kansen pakken. Ervoor gaan. Rolf Sanchez is een uitstekend voorbeeld hiervan."

Klik hier voor het interview van Rolf Sanchez in DreamzWorld! En klik op de link voor zijn allereerste hit: Por si no te vuelvo a ver               

 


- DREAMZWORLD MEI 2016 - 


- DREAMZWORLD APRIL 2016 - 


- DREAMZWORLD MAART 2016 - 


- DREAMZWORLD FEBRUARI 2016 -
 


-DREAMZWORLD DECEMBER/JANUARI 2015 - 


- SPECIALE GLOSSY OKTOBER/NOVEMBER 2015 -

Deze glossy stond in het teken van 40 jaar onafhankelijkheid van Suriname (geen artikel van Rosita Timal) 

 


- DREAMZWORLD SEPTEMBER 2015 -


Comeback van Rosita Timal in Dreamz Newz (naamsverandering is sinds 2016 naar Dreamz World)